Magnius – Firma productie publicitara Iasi

PUBLICITATE STRADALA

Te întrebi cum să rămâi ancorat în peisajul urban? Oferim serviciile noastre de publicitate stradală tuturor celor care doresc să își ducă afacerea sau proiectul la următorul nivel. Lucrăm contra cronometru și reușim de fiecare dată să respectăm deadline-ul. Comunicăm pentru stabilirea tuturor detaliilor și formei celei mai potrivite de promovare. Ce poți alege?

totem luminos

Totem stradal

Totemul este un element de semnalistică publicitară outdoor, de mari dimensiuni, amplasate vertical în fața business-urilor de tip hotel, pensiune sau restaurant. Acestea pot fi luminate cu bandă LED, module LED sau pot fi totemuri neluminoase.

Putem realiza totemuri de orice forma sau dimensiuni din diverse materiale (totemuri di plexiglass, totemuri din aluminiu, totemuri din aluminiu compozit, totemuri cu litere, etc) sau totemuri publicitare din diverse combinatii de materiale.

Mesh

Mesh ul este material flexibil, cu perforații, care permit trecerea aerului și a luminii. Are o durabilitate și o rezistență crescută la factorii de mediu. Ideal pentru publicitatea de tip outdoor.   Imprimam mesh de foarte buna calitate, iar calitatea printului ofera posibilitatea montarii mesului la interior cat si la exterior. Putem imprima mesh  pana la 1500 mp/zi

mesh banner iasi
banner

Banner
Ideal pentru a acoperi o suprafață mare cu imagine și text de o claritate superioară. Poate fi realizat pentru promovarea unei afaceri, un anunț sau lansarea unui nou produs. Costurile sunt reduse, iar rezistența în timp este una considerabilă.

Bannerele pot fi finisate cu tiv si capse sau pot fi doar imprimate si pregatite pentru montarea lor pe cadre metalice sau din lemn

Realizam bannere pentru interior cat si pentru exterior, calitatea materialelor utilizate(intre 480 si 610 reme/mp) si calitatea printului bannerelor oferind posibilitatea imprimarii detaliilor.

People stopper – capră stradală

Este realizat din aluminiu și PVC. Poate fi utilizat cu succes în multe locuri, având o greutate redusă și posibilitatea de schimbare rapidă a afișului. Este recomandat pentru terase, cafenele, restaurante, magazine, expoziții sau evenimente.

people stopper panou
banner

Panou stradal

Realizam si montam panouri stradale la orice dimensiune si tip. Pot fi panouri din poliplan (banner), panouri din tabla decorata cu autocolant,, panouri din aluminiu compozit decorat cu autocolant laminat, panouri din PVC, etc. 

Panourile publicitare oentru exterior, au, de regula, structura metalica protejata anticoroziv, iar dupa caz sunt prevazuti cu stalpi metalici  rotunzi, patrati sau compusi din mai multe profile metalice.

Panouri (placute )

Panourile si placutele pot fi realizate din PVC decorat cu autocolant imprimat sau decupat. Decuparea placutelor poate avea orice forma deoarece se decupeaza pe CNC. Placutele din ABS pot fi gravate si/sau decorate cu autocolant si pot avea diverse culori.

placute fonduri europene
placute reclama
placute pentru birouri(usi, pereti)
placute gravate

placuta usi

Vezi si alte proiecte realizate!

Cere oferta acum!