Magnius – Firma productie publicitara Iasi

PUBLICITATE STRADALA

Te întrebi cum să rămâi ancorat în peisajul urban? Oferim serviciile noastre de publicitate stradală tuturor celor care doresc să își ducă afacerea sau proiectul la următorul nivel. Lucrăm contra cronometru și reușim de fiecare dată să respectăm deadline-ul. Comunicăm pentru stabilirea tuturor detaliilor și formei celei mai potrivite de promovare. Ce poți alege?

totem

Totem stradal

Sunt elemente de semnalistică publicitară outdoor, de mari dimensiuni, amplasate vertical în fața business-urilor de tip hotel, pensiune sau restaurant. Acestea pot fi luminate cu bandă LED, module LED, neoane sau neluminoase.

Mesh

Se realizează dintr-un material flexibil de tip poliester cu perforații, care permit trecerea aerului și a luminii. Are o durabilitate și o rezistență crescută la factorii de mediu. Ideal pentru publicitatea de tip outdoor.

mesh banner iasi
banner

Banner
Ideal pentru a acoperi o suprafață mare cu imagine și text de o claritate superioară. Poate fi realizat pentru promovarea unei afaceri, un anunț sau lansarea unui nou produs. Costurile sunt reduse, iar rezistența în timp este una considerabilă.

People stopper – capră stradală

Este realizat din aluminiu și PVC. Poate fi utilizat cu succes în multe locuri, având o greutate redusă și posibilitatea de schimbare rapidă a afișului. Este recomandat pentru terase, cafenele, restaurante, magazine, expoziții sau evenimente.

people stopper panou

Vezi si alte proiecte realizate!

Cere oferta acum!