Magnius – Firma productie publicitara Iasi

RECLAME LUMINOASE

Te întrebi cum să îți faci afacerea vizibilă din spațiul cosmic? Creăm la cerere reclame luminoase în orice formă dorită, ideale pentru promovarea brand-ului tău. Acestea pot fi confecționate din plexiglas sau policarbonat  și pot fi personalizate la cerere cu font, logo și culorile dorite. Pentru ce poți opta?

67514963_2325190247534128_710606801594220544_o

Reclame luminoase din plexiglass

Reclamele luminoase din plexiglass sunt reclame care au fata din plexiglass de 3 mm pana la 8 mm, in functie de dimensiuni, iar laterala reclamelor poate fi din profile de aluminiu sau  PVC cu densitate mare. Lateralele reclamelor pot fi aluminiu natur, albe sau decorate prin colantare sau vopsire in functie de ceea ce se doreste.

 Iluminarea se realizeaza cu module LED, din interiorul reclamelor luminoase. plexiglasul utilizat penrtru realizareea reclamelor de acest tip este o placa rigida si care poate fi decorata cu autocolant tranlucent imprimat sau decupat, in functie de elementele grafice.

 Reclamele luminoase realizate de noi sunt de foarte buna calitate, rezista foarte bine la interior si exterior, iar toate conexiunile electrice sunt lipite si nu doar legate. 

Reclame luminoase din poliplan

Reclamele luminoase din poliplan pot avea orice dimensiune, in functie de necesitati. Reclamele luminoase din poliplan sunt recomandate pentru utilizarea in exterior si sunt recomandate pentru dimensiuni foarte mari.
Laterala reclamelor luminoase poate fi din poliplan (pentru reclamele luminoase care au structura interioara din otel) sau poate fi din aluminiu( pentru reclamele luminoase de foarte mari dimensiuni). La reclamele lumioase cu laterala din aluminiu, fata reclamei este usor demontabine, fiind montata cu ajutorul unor cleme din aluminiu. Clemele reclamelor luminoase sunt ascunse, partea vizibila fiind doar fata reclamei si laterala din aluminiu a reclamei.

  Reclamele luminoase realizate de noi sunt de foarte buna calitate, rezista foarte bine la interior si exterior, iar toate conexiunile electrice sunt lipite si nu doar legate. 

reclame luminoase
totem luminos

Totemuri publicitare

Totemurile publicitare sunt construcții publicitare de mari dimensiuni, ideale pentru amplasarea în fața afacerii pentru creștere vizibilității. Se pretează pentru restaurante, benzinării, baruri, hoteluri sau pensiuni. Acestea pot fi luminate cu LED, din interior si pot fi realizate in orice dimensiune. Formele si dimensiunile totemurilor pot fi foarte variate.
Realizam totemurile, strutura metalica, cat si montajul totemurilor, indiferent daca este nevoie de un totem mic sau un totem mare(15-20 metri)

Sigle și litere volumetrice luminoase
Siglele și litere volumetrice luminoase pot fi in orice forma, iar dimensiunile pot fi foarte mari, in limita placilor din care sunt realizate Pot fi cu  cu bandă LED, module LED sau tub spectral, în funcție de preferință și locul amplasării. Oferă o vizibilitate crescută și sunt ideale pentru logo-uri sau embleme ce trebuie montate pe cladiri sau deasupra lor.

Litere volumetrice luminoase
reclame casete luminoase

Sigle volumetrice luminoase – reclame

O modalitate excelentă pentru promovarea unei afaceri. Atrag atenția privitorului și sunt rezistente în timp. Siglele volumetrice luminoase pot fi personalizate în funcție de cerere și locul amplasării. 

Pot fi realizate in  orice forma sau dimensiune. Siglele luminoase se pot realiza din diferie materiale in functie de dimensiunea siglei sau de forma siglei. 

Reclame luminoase cu neon flexibil

Se modelează ușor și prezintă rezistență în timp. Ideale pentru baruri, cafenele, cofetării, restaurante sau magazine de tip fast-food. Se pot realiza atat sigle luminose cat si texte luminoase, in foarte multe fore sau dimensiuni. Neonul este din silicon cu dimensiunile de 5, 7,8 12, 18 mm si se monteaza pe suport din plexiglass transparent sau poate fi integrat in multe variante de reclame luminoase

 

neon flex

Cere oferta acum!

Vezi si alte proiecte realizate!

Backlit-Fabric-Lightbox-Rigid-Strip

Caseta luminoasa textila

Caseta luminoasa textila este o relama pentru interior si este recomandata acolo unde se dorecte cghimbarea imaginii prezentate destul de frecvent si nici nu necesita personal calificat pentru acest lucru. 

Caseta luminoasa textila poate fi cu o fata sau cu doua fete si poate avea si picioare pentru a putea fi transformata intr un totem sau intr un roll up pentru prezentari. 

Reclama luminoasa din material textil este iluminata din interior cu module LED si poate fi montata in orice zona(perete, stapt, etc) .


Reclamele luminoase textile pot avea grosimi de 50,90 mm, dar pot fi si la alte grosimi, in functie de ce se doreste

Cere oferta acum!