Magnius – Firma productie publicitara Iasi

RECLAME LUMINOASE

Te întrebi cum să îți faci afacerea vizibilă din spațiul cosmic? Creăm la cerere reclame luminoase în orice formă dorită, ideale pentru promovarea brand-ului tău. Acestea pot fi confecționate din plexiglas sau policarbonat  și pot fi personalizate la cerere cu font, logo și culorile dorite. Pentru ce poți opta?

totem luminos

Totemuri publicitare

Totemurile publicitare sunt construcții publicitare de mari dimensiuni, ideale pentru amplasarea în fața afacerii pentru creștere vizibilității. Se pretează pentru restaurante, benzinării, baruri, hoteluri sau pensiuni. Acestea pot fi luminate cu LED sau neoane.

Sigle și litere volumetrice luminoase
Siglele și litere volumetrice luminoase pot fi decorate cu bandă LED, module LED sau tub spectral, în funcție de preferință și locul amplasării. Oferă o vizibilitate crescută și sunt ideale pentru logo-uri sau embleme.

Litere volumetrice luminoase
reclame casete luminoase

Sigle volumetrice luminoase – reclame

O modalitate excelentă pentru promovarea unei afaceri. Atrag atenția privitorului și sunt rezistente în timp. Pot fi personalizate în funcție de cerere și locul amplasării.

Reclame cu neon flexibil

Se modelează ușor și prezintă rezistență în timp. Ideale pentru baruri, cafenele, cofetării, restaurante sau magazine de tip fast-food.

 

neon flex

Vezi si alte proiecte realizate!

Cere oferta acum!