Magnius – Firma productie publicitara Iasi

SISTEME DE AFISARE PENTRU INTERIOR

Optează pentru extra vizibilitate, nu doar la exterior. Atrage atenția asupra brand-ului tău cu ajutorul sistemelor de afișare pentru interior. Ne ocupăm de tot ceea ce înseamnă design, proiectare și implementare. Poți alege dintre:

roll-up system

Sistemul Roll-up

Roll up ul se enumera printre cele mai utilizate tipuri de afișaj retractabil, care poate fi personalizat la cerere cu text și imagine, având rol informativ și publicitar. Este ușor de montat și poate fi amplasat în locuri diverse, fiind facil de transportat. sistemul roll up poate fi utilizat la traguri, prezentari dar si la sediul biroului, fiind disponibil pe latimile de 85 cm, 100 cm, 120 cm, 150 cm si 200 cm, avand o inaltime de 200 de cm pentru toate latimile.

Stand-uri textile – sisteme de afișare textile

Sunt ușor de montat sau transportat și prezintă o calitate superioară a print-ului, fără îmbinări. Se pretează pentru conferințe, evenimente, lansări de produse, showroom-uri, prezentari, evenimente, târguri, etc.

Putem oferi atat sisteme complexe cat si sisteme simple de displayuri textile, de la popupuri derepte sau pop upuri curbe, pana la caste luminoase textile
Standurile sunt demontabile, din sisteme de tubulare din aluminiu.

stand textil
Backlit-Fabric-Lightbox-Rigid-Strip

Caseta luminoasa textila

Caseta luminoasa textila este o relama pentru interior si este recomandata acolo unde se dorecte cghimbarea imaginii prezentate destul de frecvent si nici nu necesita personal calificat pentru acest lucru. 

Caseta luminoasa textila poate fi cu o fata sau cu doua fete si poate avea si picioare pentru a putea fi transformata intr un totem sau intr un roll up pentru prezentari. 

Reclama luminoasa din material textil este iluminata din interior cu module LED si poate fi montata in orice zona(perete, stapt, etc) .


Reclamele luminoase textile pot avea grosimi de 50,90 mm, dar pot fi si la alte grosimi, in functie de ce se doreste

Placute gravate

Placutele din ABS si cele din aluminiu, pot fi gravate laser sau gravate cu freza CNC, in functie de aspectul dorit. Pot  fi gravate si alte materiale  cum ar fi: aluminiu compozit, aluminiu, lemn, PVC, sticla, marmura, etc

Placutele din ABS, sunt de oobicei din doua straturi, unul de suprafata si un miez  care va fi si culoarea textului sau a imaginii gravate. Placile ABS sunt in multe variante argintiu cu miez negru, auriu, cu miez negru, verde cu mier alb, albastru cu miez alb, etc.

Trofeee personalizate

Realizam trofee personalizare din PVC, plexiglass, aluminiu, lemn, etc. Trofeele personalizate sunt realizate la cerere, dupa foto sau proiect existent sau la propunerea noastra.

Cere oferta acum!

Vezi si alte proiecte realizate!