Magnius – Firma productie publicitara Iasi

Povestea Magnius si a literelor create in colaborare cu Ness

Povestea Magnius si a literelor create in colaborare cu Ness

Dacă ești din Iași și vizitezi frecvent zona centrală a acestuia, probabil că ești deja familiarizat cu prezența unor litere mari, albe, care compun cu majuscule denumirea orașului. Ei bine, tot noi ne facem „vinovati” pentru crearea acestui proiect, iar astazi dorim sa iti prezentam cateva detalii despre concept, procesul de productie si cum a fost primit acesta de catre oameni. Iata, in continuare, povestea Magnius despre colaborarea cu Ness Digital Engineering Iași.

Care a fost mesajul acestui proiect?

Acest proiect a avut ca scop scoaterea in evidenta a impactului pozitiv pe care il au oamenii care lucreaza in domeniul IT asupra comunitatii iesene. S-a dorit realizarea si instalarea acestuia pe data de 1 decembrie, odata cu serbarea Zilei Romaniei. Mai mult, s-a dorit ca literele sa lumineze in culorile tricolorului. Pentru a tine pasul cu perioada, odata cu venirea primaverii, din data de 1 martie au fost montate plante pe litere, iar cu ocazia 1 iunie, de Ziua copilului, literele au fost colate cu diverse scanari ale unor manute de copii colorate, impreuna cu cateva desene realizate de catre niste mici talentati artisti.

Care au fost cerintele clientului si modul in care au fost puse in aplicare

Din discutia avuta la inceput a reiesit faptul ca este vorba despre un proiect pe termen scurt. Totusi, pe parcurs ne-am gandit si am propus ca bugetul sa fie suplimentat, pentru realizarea unui proiect care sa fie modificat in mod constant si care sa reziste de-a lungul timpului, prin decorarea cu diverse tematici, in functie de sezon sau de diverse ocazii si evenimente de-a lungul anului. Astfel am ajuns foarte repede de la un proiect care ar fi trebuit sa dureze doar o luna la un proiect care a serbat deja un an de la lansare si care inca mai constituie o atractie pentru cei care viziteaza gradina Palas a orasului Iasi.

In cat timp a fost realizat acest proiect?

Ca de obicei, in domeniul in care activam, timpul este atat cel mai bun prieten, cat si cel mai mare dusman. Proiectul cu litere a fost realizat contra cronometru, intr-o perioada de doar 10 zile, pentru ca montarea acestuia sa poata fi realizata pe timpul noptii, in data de 30 noiembrie. Astfel am livrat proiectul exact la timp pentru sarbatoarea nationala. Suntem siguri ca rezultatul a fost pe masura asteptarilor, deoarece reactiile tuturor au fost graitoare.

Ne bucuram sa livram nu doar proiecte bine realizate, dar care reusesc sa ajunga si la inimile oamenilor si sa aiba un impact asupra acestora. Ne pricepem din ce in ce mai bine sa punem suflet in ceea ce prestam si sa devenim tot mai buni la ceea ce iubim sa facem mai mult.

Daca esti in cautarea serviciilor de publicitate indoor si outdoor, ai ajuns in locul in care trebuie. Este nevoie doar sa ne contactezi pentru a discuta pe indelete dorintele si necesitatile tale. Promitem sa iti livram un proiect mai bun decat orice ti-ai imaginat pana acum!

Citeste si:

Magnius si depasirea asteptarilor in cadrul unui proiect inedit

Eroi urbani – povestea din spatele unui proiect de suflet

Descopera povestea colaborarii cu brand-ul Cuptorul Moldovencei

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *