Magnius – Firma productie publicitara Iasi

Sfaturi pentru a crea publicitate outdoor de succes

Publicitatea outdoor a avut intotdeauna succes si continua sa aiba, prin implementarea de noi metode, din ce in ce mai ingenioase. In plus, la tot pasul esti inconjurat de reclame, sub forma de reclame digitale, afise, bannere si multe altele, mai mult sau mai putin reusite, care promoveaza diverse servicii, produse sau business-uri. Ai si tu o afacere si vrei sa ii faci o publicitate outdoor de succes? Ramai alaturi de Magnius pentru a afla cateva sfaturi utile.

Asigura-te ca spui o poveste

Un alt banner in marea de afise deja existenta nu te va ajuta sa ajungi la oameni sau sa generezi vanzari. Este foarte usor sa te pierzi in multitudinea de forme de publicitate, asa ca ai nevoie de o poveste pentru a le oferi oamenilor o informatie noua. Bineinteles, pentru a pune o astfel de gandire in practica vei avea nevoie de oameni bine pregatiti, specialisti in domeniu, de un buget generos si de timp, pentru a gandi totul in cel mai mic detaliu. Totusi, trebuie sa te grabesti, cat de mult posibil. In prezent, afacerile creeaza publicitate pe banda rulanta, cu o viteza incredibila, asa ca daca vrei sa fii sigur ca prinzi trendul, trebuie sa faci cateva eforturi. Ia in considerare designul, textul, amplasarea si mesajul. Toate acestea iti pot asigura succesul sau contrariul.

Concentreaza-te pe impact

Expresia spune „Go big, or go home”, asa ca asta trebuie sa faci si tu pentru a avea un impact asupra oamenilor. Gandeste-te ca oamenii trec in fiecare zi pe langa zeci, poate chiar sute de reclame. De ce ar fi a ta speciala si cum ai putea sa faci ca aceasta sa le ramana intiparita in memorie, mai mult de o secunda? Pentru a-ti asigura succesul poti apela la cateva trucuri precum un font mare, bolduit, in culori care fac textul usor de vazut si citit. Evita fonturile complicate si designul mult prea aglomerat. Ia in considerare si locul in care va fi amplasat afisul sau bannerul, inainte de a lua o decizie.

 Locatia este cheia

Ca tot vorbeam despre locatie. Oricat de bun ar fi un produs, amplasarea este cea care poate decide daca acesta va avea sau nu succes. Degeaba ai un afis bun, daca il amplasezi intr-un loc prin care nu trec oameni. Daca ai hotarat deja locatia, profita cat poti de mult poti de aceasta. Priveste in jur si ia in calcul elementele de peisagistica si vezi cum te poti folosi de acestea, pentru a-ti face campania mult mai buna: cladiri, fire de telegraf, pomi sau semne de circulatie.

Alege firma de productie publicitara potrivita

Este bine daca ai o lista cu idei de pus in aplicare, dar ai nevoie si de o echipa profesionista, care sa le transforme pe toate in realitate. Magnius iti sta la dispozitie cu cele mai bune servicii de promovare outdoor, de la afise, bannere, sigle luminoase, litere volumetrice si multe altele, in functie de cerinta.

Apeleaza cu incredere la serviciile Magnius si bucura-te de o promovare outdoor ca la carte!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *