Magnius – Firma productie publicitara Iasi

Tot ce trebuie sa stii despre reclamele luminoase

Stiai ca iti poti promova afacerea chiar si pe timpul noptii? Acest lucru este posibil datorita existentei reclamelor luminoase. Ele pot fi montate pe stalpi, pe statiile de autobuz sau pe fatadele cladirilor, pentru a asigura un plus de vizibilitate, chiar si atunci cand este intuneric afara. Daca ti-am captat interesul, ramai alaturi de noi si afla tot ce trebuie sa stii despre reclamele luminoase.

Ce forma poate avea o reclama luminoasa?

La momentul actual probabil ca cea mai raspandita forma a reclamei luminoase este cea de caseta luminoasa. Aceasta este preferata deoarece este usor de conceput, cu un design simplu, standard, care poate fi realizat de aproape orice firma care se ocupa cu productia de materiale publicitare outdoor. Ofera vizibilitatea dorita si rezista cu brio in timp, putand fi montate cu usurinta. In plus, avand o forma standard, pretul poate fi unul avantajos.

Exista si reclame luminoase personalizate, in functie de cerintele clientului. Pot fi realizate chiar si reclame care constau in litere volumetrice luminoase sau chiar neon luminos personalizat, intr-o forma si dimensiune custom.

Cum functioneaza reclamele luminoase?

Tipul de iluminare poate varia, in functie de specificul reclamei luminoase. Aceasta poate fi luminata in mai multe moduri, precum iluminare de tip neon spectral sau iluminare pe baza de LEDuri, aspect care depinde si de materialele utilizate la conceperea reclamei. In plus, iluminarea poate fi atat interioara, cat si in cant, frontala, tip halou sau contur. Reclamele luminoase pot fi produse din mai multe tipuri de materiale, printre care se numara PVC, inox, plexiglas si chiar polistiren. In functie de specificul materialului, pot fi adaugate sau nu lumini. Tot de natura materialului din care sunt facute tine si pozitionarea luminilor. Spre exemplu, un metal precum aluminiul poate permite montarea luminilor pe spate, in cazul literelor volumetrice.

Sunt utile reclamele luminoase?

Reclamele luminoase ofera brandului tau vizibilitate chiar si pe timpul noptii, atunci cand publicitatea outdoor poate sa nu mai aiba acelasi impact asupra oamenilor. Nu este un serviciu cu costuri reduse, dar, realizate atent si corect, cu o grafica care sa atraga atentia si o amplasare strategica, cu siguranta iti vor aduce atat clienti noi, cat si vanzari.

Pe langa aceasta, reclamele luminoase aduc un plus estetic afacerii tale, fiind mai usor de observat, dar si mai usor de intiparit in memoria oamenilor. Sunt mai multe sanse ca un privitor sa isi aminteasca reclama ta luminoasa, vazuta pe timpul noptii, decat sa isi aduca aminte de un afis simplu, cu care a interactionat pe timpul zilei.

Noi suntem de parere ca reclamele luminoase nu se vor demoda niciodata si ca reprezinta un mare atu pentru orice tip de afacere. Nu te limita la metodele vechi de promovare si alege serviciile de promovare outdoor Magnius. Iti promitem ca vom crea totul dupa dorintele tale si ne vom asigura ca vei primi un rezultat chiar mai bun decat sperai. Nu ezita sa ne contactezi, pentru a cere oferta, iar noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp!

Citeste si:

De ce sa optezi pentru reclamele pe statiile de autobuz

Cum sa captezi atentia publicului prin intermediul materialelor publicitare?

10 aspecte interesante despre publicitatea stradala (OOH)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *